Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Ayşegül Aldinç'ten stand up show

Yıllardır güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Ayşegül Aldinç, uzun bir aradan sonra yeni albümü 'Sek'iz'i müzikseverlerle buluşturdu. Ünlü sanatçının, geçtiğimiz akşam BKM'de gerçekleşen tanıtım konseri renkli görüntülere sahne oldu. Aldinç, 'Sahnede kadından komedyen olmaz' diyenlere inat esprileriyle izleyicileri kahkahaya boğdu.

ÜÇLÜ ŞOV
Ayşegül Aldinç'i yakın arkadaşları Nilgün Belgün ve Emel Müftüoğlu da yalnız bırakmamıştı. Şarkı aralarında sürekli birbirleriyle atışan üçlü, esprileriyle salondakileri güldürdü. Konser sonrası kulise gittiğimde "Bu üçlü şov programı yapsa reyting rekoru kırar" dedim.

'KENDİSİ' ŞAHANE
Konserin sürprizlerinden biri Ayşegül Aldinç'in eski aşkına yazdığı şiirden bestelenen 'Kendisi' isimli şahane şarkıydı. Ünlü sanatçı, şarkıyı okurken "Şiiri yazdığım kişi şu an aramızda" deyince herkesin şüpheyle birbirine bakması gerçekten çok komikti. Bir diğer komik olay ise Aldinç'in yakın arkadaşı Nilgün Belgün'ün "Aa bu salon zaten çok kalabalık, eski sevgililerini mi çağırdın?" diye takılmasıydı.

KOMŞU'DAN DESTEK
Albümde Harun Tekin ile beraber 'Kim Kaybeder' şarkısını söyleyen Ayşegül Aldinç, şöyle konuştu: "Harun benim komşum. Bir gün karşılaştığımızda 'Benimle şarkı söyler misin?' dedim. O da 'Seve seve' dedi ve ortaya böyle bir şey çıktı, iyi ki var."

'BENİM ÖDÜLÜM'
Konserin ilerleyen saatlerinde albüme sesi ve besteleriyle katkıda bululanan Gökhan Türkmen, Yüksek Sadakat, Eflatun, Harun Tekin ve Mabel Matiz sahneye çıkarak Ayşegül Aldinç'e eşlik etti. Mabel Matiz'i sahneye davet ederken "O benim Mabel ödülüm" diyen Aldinç, ünlü şarkıcının 'Gel' şarkısını kaçırdığını söyleyip "Ben çok şarkı kaçırıyorum, 'Keskin Bıçak'ı kaçırmış insanım" diye ekleyince salondan 'Aaaa' sesleri yükseldi.

GÜZELİK GENETİK
Ayşegül Aldinç'in güzellik sırrını merak edenler bu konuyu fazla araştırıp yorulmasınlar. Çünkü onun güzelliğinin sırrı genetik. Konserde hemen arkamda annesi oturuyordu. Ara ara dönüp inceledim ve kesin kararım; o zariflik güzellik kesinlikle anneden geliyor.

'SEK'İZ'İN ANLAMI
Albüm isminin 'Sek'iz' olması çok güzel düşünülmüş kelime oyunu. Albümün adının içinde sekiz şarkının yer almasının dışında ilginç bir anlamı daha var. Sekiz, Ayşegül Aldinç'in uğurlu sayısı ve hayatındaki önemli olaylar bu rakamdan geçiyor. En büyük aşkıyla sekizinci ayda beraber olup uzun bir ilişki yaşamışlar. Annesinin ev numarası bile sekiz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA